Torsdag.

Hilary och Haylie

Jag ÄLSKAR Hilary Duff men jag gillar syrran  Haylie ännu mer! Kolla bara in klänningen, brukar inte tycka sådana klänningar är så snygga men den passar skitbra på henne, Tycker också  Hilary borde bli blond igen eller iaf färga håret lite mer ljusbrunt, hon ser så himla blek ut nu!.

Rätt trist idag .Träningsverk. Glasögondag. Mår ganska dåligt nu. Drack vatten och det gick över en stund men nu har det kommit tilbaka igen. Usch, fläckar på kläderna som inte går bort med vatten och tvål.

Världens sötaste kissemiss på vetrinärerna. Var säkert en norsk skogskatt, vill ha, vill ha, vill ha

Har börjat på min bok där jag ska sätta in bilder på kändisar och deras kläder. Det ska vara inspiration till mina shoppingturer. Fast visst blir man lite deppad över att man inte kan köpa en gucci kuvertväska för 3000 eller vad nu priset var.

Ska äta hemmagjord pizza snart. Har inte ätit något direkt på hela dagen. Min mage har lite smått börjat skrika av hunger.  Hatar mackor.

Usch vad mycket ogillande jag skänker den gubben (förmodligen) som gav ett äldreboende 3 jordgubbar /(OBS 3!) och en klick grädde på midsommarafton.

Strypta flickor i Belgien. Hur kan man vilja två små jättesöta flickor i 10årsålders något så ont?  100 % säker på att det var en gubbj*vel igen.

Hmm, jag har inte ätit något på hela dagen och här sitter jag och mår dåligt. Kanske det har någon koppling.....

Imorgon ska jag simma, hoppas det gör mig lite piggare.




Onsdag.

                                       bad girl
   
Min nya blogg =) 

Forsätt ha de skönt i sommarvärmen.

Bilden är ifrån
www.shirtstore.se