Me <3 sol

Bloggtorka i mer än en vecka, men nu kmr jag tillbax igen! :)





Den här bruden är så vacker så att jag bara vill spy.

Söndag -

image220

Funky Sunday. Igår hade jag ett intressant samtal min farfar han frågade vad jag och min syster hade gjort i fredags kväll, jag sa att jag hade varit hos en kompis och min syster hade varit med sin pojkvän. Då kom konversationen upp.
farfar: har du någon pojkvän då?
jag: nej det har jag inte
farfar. jasså du, men det får nog skaffa sig snart.
eller det kanske man inte ska skoja om föresten.

För att vara tillräcklig måste man ha pojkvän. Lyssna på de äldre.



fredag - jagjag

Jag
[x] Har ett smeknamn
[/] Är blyg
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar
[ ] Kan spara pengar länge
[x] Har alltid haft en vän
[x] Har gått på simskola
[ ] Har bra ordning på mina grejjer
[x] Jag har haft massa tejp i mitt hår (Flugfångare med massa flugor i!)
[ ] Kan gråta till film/musik (aldrig gjort)
[x] Har blivit sviken av någon
[x] Har svikit någon
[x] Gillar att sporta

POÄNG:10

Utseende:
[ ] Jag har långt hår
[x] Jag använder smink
[ ] Har färgat håret fler än 2 gånger
[x] Har tyckt att jag är ful
[ x] Är lång
[x] Jag bär alltid örhängen
[ ] Har bland färg på ögonen
[ ] Har David Beckham eller någon liknande som förebild
[x] Jag har färgat hår just nu (slingat)
[ ] Jag har min vanliga hårfärg just nu

POÄNG: 6

Förhållanden:
[/] varit kär
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak
[x] hånglat med någon av samma kön
[ ] haft sex med en främling
[x] älskar eller saknar någon just nu
[x] tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
[x] blivit tillsagd av en främling att jag är het
[ ] hånglat med minst 5 pers på en kväll
[ ] varit otrogen

POÄNG: 5

Övrigt:
[x] Jag har mobil
[ ] Kan numret till fler än 10 pers i huvet
[/] Kan sjunga när andra lyssnar
[x] Gillar att kolla på TV
[ ] Tar droger
[x] Dansat på mitt rum
[x] Varit på begravning
[x] Hoppat från en brygga
[x] Döpt en insekt jag hittat
[x] Rullat ner från en pulkabacke


torsdag - kwai



Goddagens you:) Solen skiner ute och jag mår prima ballerina! eller nja, typ förkylningsångest... asså jag har ätit kwai mot förkylning varje dag i mer en ett halvår och det passar sig verkligen inte att komma med larmrapporer om att man får cancer av kosttillskott nu när massa är förkylda! men jag tror faktiskt inte att dom här stackars tabletterna orsakar cancer, det är ju bara vitlök!

aja geografiprov imorgon, som jag orkaaar plugga till..

Puss

Tisdag

Dagen har varit seg som en gammal ostbåge och här sitter jag och letar drinkrecept...jag är asolut inte allmänbildad inom detta område har jag märkt.. 

Pusss

Blodig diamant



Helgerna går fortfort, vilket betyder att jag inte har en sekund tråkigt typ :) Igår var jag i staden med mamma och min syrra och köpte skor, jag ett par svarta ballerina från Fred Perry(äntligen ett par som passar!!!) Sen hade jag, Alex och Bella myskväll hos Olga, vi åt middag och kollade på Blood Diamond.

Filmen Hotell Rwanda får hård konkurrens när det gäller i att beröra mig säger jag bara. Blood Diamond handlar om diamantsmugglingen i Afrika och främst i Sierra Leone då. Fiskaren Solos familj splittras när en Gerillagrupp (tror jag det är) anfaller hans by. Hans son blir barnsoldat och herregud jag förstår bara inte hur detta kan finnas. Det finns 200 000 barnsoldater i Afrika, 200 000 barn som blir hjärntvättade till att se människor som plywoodgubbar som man ska knäppa utan att tänka. Barnen blir beroende av amfetamin och annat j*vla skit som de vuxna trycker i dom. Jag blir så j*'vla arg och ledsen, skulle vilja göra ngt men jag vet inte vad...

Torsdag - Min stora kärlek igen



Dom borde verkligen sätta en skylt "ohälsosam butik" på dörren till denna affären. Alltså ni som inte vet: Jag älskar väskor. Jag är väldigt ofta pank och så är fallet nu i dagarna också och jag ska verkligen inte styra mina steg till någonstans där det finns väskor. Men nu gjorde jag det idag  iaf (herregud, jag låter som om jag försöker sluta röka eller ngt!) och jag har hittat 100 0000 väskor jag vill ha! "Det kändes verkligen som om jag nästan var i himmelriket men jag kunde inte riktigt röra det"

Usch på mig.

Torsdag - friskis



Idag tänkte jag på hur duktig jag är egentligen är...Jag köpte mitt friskis och svettiskort i början av februari i år och jag har tränat minst 2 gång varje vecka sedan dess. Jag var i Idre hela sportlovet och kom hem på lördagen där, och jag tränade på söndagen :) Haha förlåt jag var bara tvungen att skryta lite :P

Men jaaa nu är det ju mina vader som wtf så ont varje gång  tränar, förmdligen beror det på att det är dålig blodtillförsel i dom (om man har kramp ofta, som jag också har så kan man ha dålig blodtllförsel) och nu måste jag rimga läkare för så här kan jag inte gå runt (ska förmodligen inte träna innan jag kollat dom :/) Min gympalärare sa att det är många som har fått operera sig som får ont i vaderna ofta...Asså nääeee asså det första jag tänkte på var Mallis då, tänk om jag inte kan åka! Fy asså, det skulle vara det värsta, då finns verkligen inte Gud!

Måndag - Only Hope



Den här låten är så bra så bra. Jag har sett filmen "a walk to remember" en gång för gud vet hur längesen och det kanske är därför att jag sett filmen som jag tycker den låten är så underbar :) Filmen handlar iaf om en tjej och en kille som inte alls gillar varandra i början (klyschaaaa I know) men sen blir dom det här "The Nootebook-kärleksparet" dvs dom kan inte leva utan varandra typ. Tjejen, jamie tror jag hon heter avslöjar senare att hon har leukemi och att hon kommer dö. Strax innan hon dör så gifter dom sig...Jag älskar sånt här! :)

Fredagsmys

'
Kan den sluta vara så god?

Tisdag - Sol och vår

image217image218
jag vill ha sommar!

Våren är här <3 och det är bara 10 veckor kvar tills det efterlängtade sommarlovet! Jätteskön dag idag, fick MVG- på svenska novellen och hör och häpna VG på den där satans datorkunskapen :O Tränade ett jättekul spiiningpass på gympan och sen var det bara hem och pluugga, asså seriöst det är verkligen det jag lägger mest tid på i veckan! helt hemskt ju!

Nu ska jag fortsätta ...puss på er!