Volangklänningar <3



Underbara volangklänningar från jag vet inte var. Volanger har aldrig varit så snyggt som nu, ska nog be mam elelr pap föra över en stackars tusenlapp från sparkontot in till mitt personkonto så att jag kan shoppa, har inte gjort det på typ 250 år nu känns det som.

Pusspuss

Snart!










Nu var det ett tag sedan, ibland är iseeyoubloggen grymt mkt roligare än denna kan jag säga, får väl skylla på det :) Detta är sista riktiga skolveckan och jag är så otroligt j*vla less på allt, polhem och burgården tog studenten idag och här sitter jag med två bajsveckor kvar av sommaren och två ÅR till studenten! Men man får väl njuta av resan ändå. Snart börjar jobbet den 14 juni och jag har väldigt mycket att göra tills dess, Mallorca kommer väl också ngn gång och jag längtar så jag kan spy.

Pusspuss

Fullproppad.

Nu är jag fullproppad med lite allt möjligt efter den kunskapsrika helgen. I fredags åkte jag direkt från skolan för att åka till Tolsered eftersom det nu var ledarskapsutbildning :) var skitnervös innan eftersom jag inte kände en kotte som skulle med men sen såg jag en tjej på busshållplatsen som såg snäll ut, hon hade också med sig packning. Förmodligen skulle hon väl också med och jag ställde in mig på det så jag tänkte att det blir nog bra det här :) javisst skulle hon med, Johanna was her name. Träffade Linnea och alexandra  också sedan. Alla tre tjejerna var asgulliga och jag längtar verkligen tills i sommar! Cirka två månader med dessa goa tjejer, djur och barn blir det :D Vi åkte till Borås, ramsholmens 4hgård dr fanns det Hästar, katter, kaniner, en get, får (lamm<3) och några slags ankor och en hund som hette Kiwi. Vi blev proppade med info hela fredagen och lördagen, bla om sjukvård, barn med spec behov, brandsäkerhet och 4H kunskap. Jag har inte insett förut hur mycket ansvar man egentligen har, under sommaren tar man hand om 22x7 barn, det blir hippt många! fast de blir nog grymt lärorikt faktiskt, börjar den 14 juni (det blir tre dagars sommarlov..)

Nu har jag suttit med bibelkunskapen hela dagen! prov ska det bli imorgon!

Puss


Sunny day

Idag har jag flängt som en tok. Först skolan fram till halv tre sen bort till bushen på hisingen och Tolsered för att fylla i papper till sommarjobbet. Sen tillbaka till skolansom var ödestom klockan kvart över fem och hämta min träningsväska (jag älskar att gå i skola i stan!) och sen träna från 18-19. Det vara bara ett baspass men gudars så skönt det kändes! Hade inte tränat på en månad innan pga av min wtf belastningsskada. Såg föresten Amanda Jensen trippa runt på sina jättelånga ben utanför friskis, hon hade med sig en bald guy, trodde det kanske var Daniel först eftersom han hade solglajjor på sig men nixpix.

So long!  

Sommarjobb!



Det blir jag och alla lantgårdens djur i sommar haha (dock inga elefanter :/) Jag är ledig tre stackars veckor från 4h i sommar och jag får även slita på helgerna så jag kmr flrmodligen inte vara särkilt utvilad när skolan börjar ( jag kommer inte att sova mkt på Mallis heller...) men jag är så nöjd ändå! hihi

Puss

Valborg igår!

image222image223image225image226


Valborg igår!  Världens mest överskattade högtid (vem var det som sa att våren faktiskt kommer ändå, man behöver inte fira valborg!?) jag, Josefin, Olga, Helena och Gabriella såg på kortegen och käkade mat., jättemysigt hade vi det :)

Kan också meddela att det förmodligen inte blir Sicilen för moa i sommar, I have to work. Jag är ledig tre veckor på hela sommren,. Jättetråkigt att jag förmodligen inte kan följa med till Italien :( Men sånt är livet och Mallorca kommer ju faktiskt någon gång (jag skulle egentligen ha jobbat den veckan oxå,,,) 

Pusspuss mina änglar