Aids




Nu rä det en dokumentär hur det är att leva med HIV på tv, att man faktiskt kan leva med den sjukdomen är både otroligt bra och skrämmande. Om nu livet inte förstörs av HIV och det drabbar fler och fler personer, försvinner inte lite av rädslan för sjukdomen då? Nu är det inte bara bögar som drabbas utan det kan vara vem som helst.

Vinterdag

Underbar dag :) Djupa samtal, de bästa människorna och en sol på himmelen <3

I'm in love with life

:):)

Oh baby, baby, it's a wild world

It's hard to get by just upon a smile

 oh baby, its a wild world

twilight



Inte lika bra som alla säger men den är så jävla vacker egentligen<333 Sån kärlek finns bara i sagorna tyvärr!
Ska fortsätta läsa i boken nu
Pussis

Tandläkaren




Hösten är på väg...typ det känns seriöst som de, vädret är och allas attityder är skit! men snart kmr våren och sommaren (Fan snart kmr sommarjobbspaniken...) Imorgon har jag lite sovmorgon för jag ska till tandläkaren , sköntskönt äveen fast jag hatar min tandläkare och att hon varje fuckung time ska tjata om att jag inte ska bry mig om att mina tänder är jättefula utan att det är Lisa, Lisa är sådan, utan det fula bettet så vore hon inte samma person! I din privata vården så blir man bemött på ett grymt mycket bättre sätt! dax att ändra attityd i den kommunala vården!?

Pusspuss på er

VARFÖR?

Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?

------------------------------------------------------------------------

Saknad

I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and he's taking almost all that I've got
but if you want, I'll try to love again
baby I'll try to love again but I know






Det är 11:e Januari, skitmånad! och jag har studentångest...varföör hoppade jag av gymnasiet egentligen? Jag hade f*n kunnat vara så nära mållinjen nu men studentmössa, bal, slutbetyg och allt de andra men sen har ju allt en mening, jag har ju en erfarenhet som många inte har! jag vet hur sviniga vuxna kan vara och hur TRÅKIGT det blir efter en tid utan skola, prov och läxor...För det är faktiskt sant, man saknar skolan efter ett tag utan den och det kommer man göra efter studenten också, så man ska njuta egentligen! Fast sen vet man ju inte vad man har förrän man har förlorat det...vissa saker svider, varför njöt jag inte mera? Men I guess vi fungerar så...you don't know what you got till you missing it a lot..

..för jag saknar dessa dagar...saknar fast jag inte vill...saknar någon som inte är värd att saknas...saknar någon som jag kanske tidigast kommer att se och prata med om sex månader, svindlande! Men jag vill inte riva upp mina sår, därför är det bäst att hålla sig på avstånd. Gillar man någon som man inte har sett på ett tag så börjar man läka så smått men sen när man ser personen igen så börjar allt all over again...men att tiden skulle läka alla år stämmer inte till fullo..
Är en idiot värd en plats i mitt hjärta? Tyvärr tror jag att han lyckades ta sig dit oavsett vad jag säger eller inte..för han var den första men absolut inte den enda...The first cut is the deepest och att få sitt hjärta krossat är tydlligen någonting man måste uppleva :/ Men är det ärnästan inte värt att ge stt hjärta till någon när det kan gå som det går...jag undrar f*n hur x sover på nätterna, killlar krossar hjärtan och tillit...

As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let you down probably will.
You will have your heart broken probably more than once and it's harder every time.
You'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken.
You'll fight with your best friend. You'll blame a new love for things an old one did. You'll cry because time is passing too fast, and you'll eventually lose someone you love.
So take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back.

Sjuk

Killar är som blandfärs, hälften nöt och hälften svin :)

Nu har jag varit sjuk av och till i över en vecka, jag orkar inte mera. Skulle tippa på att det är influensa och imorgon börjar skolan :/

Australia




Såg Australia med mamma och syrran igår och jävlar i min lilla låda vilken film! Så fantastisk och vacker så att jag bara vill dö, var lite pessimistisk till den först mn det var absolut en av de bästa filmerna jag någonsin sett! <3

Förlorad kärlek



jag undrar vad jag skulle gjort om jag kunde gå tillbaka. Söndagskvällen då vi satt på trappan, det fanns någonting i din blick som jag inte vågade möta. Jag kommer aldrig förstå vad som var meningen med att jag någonsin träffade dig. Ska jag gå runt och undra exakt hela livet? Jag ångrar att jag inte frågade dig rätt ut vad det var du ville och att jag inte tog vara på de sekunderna som kanske kunde varit de viktigaste.

Till mitt hjärta kom du inte men i mitt minne stannar du.