Torsdag- lipton

image118
Nu har mina liptontéer kommit hem i brevlådan :) Så nu är jag riktig ambassadör :):) En jättebra sporre till att börja älska te :P

lipton.se


Måndag - j*vla dag ,Sunny beach och pantade päron

image117

Jättehemsk dag. Vaknade miljoner gånger i natt av alla förkåtade fåglar utanför fönstret som måste låta som tinnitus i mina stackars öron. Sedan försov jag mig en halvtimme och hann inte äta frukost, sen detta cpväder som bara gör att man bara vill krypa tillbaks i sängen igen. Massor utav snorungar på bussen som gjorde så att jag missade 94 och fick vänta på torget i en kvart :/. På dagiset har alla hybris men jag gillar dom iaf :P men bara sådär började mitt stackars öga rinna och bli rött, så jag plockade ut linsen och fick gå med bara en lins i ögat i resten av dagen, sen den där subban på synoptik, dom har liksom sagt att man kan komma in på akuttid men nej nej inte i detta fallet. Så nu blir det glasögon :/ i en dag iaf. Nu har jag vart hemma själv hela eftermiddagen...rätt trist.

Nu kom världens mest pantade päron (mina!) hem..

Onsdag - Leggings (:

image113image114
image115image116

Håller just nu på och beställer leggings från
american apparel =) Finns i många modeller men  modellen här uppe va ändå fräckast, spec dom cerisa även om jag aldrig skulle våga ha dom :P De svarta är lite åt horhållet typ men de va silvriga jag leta efter från början så dom får det bli :):)

Lördag - Dagens

image112

Systrarna delar ut ngn award (:
Mary-Kate (som jag verkligen inte gillar annars) är väldigt söt i sin prickiga klänning. Oversizejackan på Ash gillar jag däremot inte.

Lördag - Bayswater <3







Bayswater


Ahh den här väskan skulle göra sig så bra på min axel allså! STORT vill ha!

Bilden är ifrån
net-a-porter.com





Torsdag - Tänkvärt

http://www.youtube.com/watch?v=c2Qlw3pzWv


Tänkvärt...