personlighetstest

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:


Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

Jag känner inte mig själv alls märker jag.

Gör testet på
http://se.41q.com/


Funderingar den äppelkindade blondinen








Har hon blivit våldtagen? Hur kan det blöda när man bara sticker in två fingrar? Var hon så packad när det hände så att det var hennes eget fel? varför skyller hon på resebolaget?  Är hon egentligen gjord av plast?

Det enda jag vet är att hon ser ut som en liten tomte.
 

Sibel



Trodde absolut inte detta var Sibel när jag Hörde den på radion, låter mer som leona Lewis =) Men Sibel är ju bra ju! :)

Köpenhamn på ons!



Underbara soldagar, Underbara ledighet, Underbara livet

På torsdag åker jag, Josefin och Isabelle förmodligen till Köpenhamn :) perfekt att avsluta min semester på de sättet! Imorgon ska jag fika med några mates som jag inte sett på länge<3

Trötttrött



jag skulle kunna somna på datorbordet här och nu.. men jag känner på mig ngt..

jessica Alba



Jessica Alba är så sjukt vacker. spec i "Into the the blue".


Skorskor



Jag älskar skor :) Idag när jag strosade runt på rean kunde jag inte bärga mig själv eftersom det fanns så många fina till otroligt bra priser! Så jag rafsade åt mig två par och eftersom mamma betalar så kan jag köpa ännu fler snart :D
Nu ska jag och syrran snart spatsera till Hemköp för att köpa godis=) Love life