Skärhamn



Roliga minnen :)

Söndag - Frukost, luch, middag



Nu sitter jag och äter frukost och ska snart börja packa inför jobbet igen. Det blir nya barn idag och det är spännande :) Det känns inte som som sommarlov för mig eftersom veckorna går hyfsat långsamt ändå,



Jag har inte frivilligt läst en bok på 200 år så nu känns det verkligen dax att ta tag i den biten. Det får bli "spelet" som typ alla snackar om:)

Pusspuss

helgen framöver



Glad midsommar på er! :) Igår  kom jag hem till ett tomt hus efter sex dagars jobb. Familjen har åkt till Sicilien och här satt jag och hörde hur regnet riktigt skvalade ner igår kväll :/ Nu ska jag snart göra mig iordning för snart ska vi handla mat till ikväll, midsommar är mysig! 





Imorgon ska jag och tjejerna se Sex and the city premiären! :) PÅ söndag blir det jobb igen!

Puss

Let go..



Först stal han två kyssar,

Sen tog han min hand.

Sen stal han mitt hjärta,

Och satte i brand.

Högt uppe på berget,

Fanns ingen polis.

Jag har blivit bestulen,

Men har inga bevis..


dax att sänka värmen!


Bryggan i skärhamn

Det är så saaaatans varmt ute! Nu är det väl änna dags att sänka värmen en liten gnutta tkr man! En stört varm ledarskapsutbildning idag igen och nu sitter jag här och är grymt sugen på godis hehe... Tyvärr har jag vart stygg 2 dagar i rad nu och att jag kmr gå upp typ 5 kilo innan Mallis pga all kladdkaka och äppelpaj som jag kommer käka på jobbet..Så tyvärr väljer jag beach 2008 framför choklad...just nu iaf ;)

Min forna JimmyJanssonhysteri :)

image227

>Hittade den här gamla  bilden Herrejössenamn vilket -ickeliv jag hade!! :) Detta var sommarlovet till åttan glaube ich, så det ser inte ut såhär längre i mitt rum som ni kanske fattar ;) Asså jag kan säga att det är synd om småtejejerna som blir kära i kändisar. Många sitter säkert och gråter över typ Björn Gustavsson nu jag säger bara get over it, dte kommer du ändå göra förr eller senare(nej ni kommer inte gifta er!)

Helgen har gått fortfort annars. i fredags var jag med Hanna, Joakim och Antonia och sen sov vi över hos Joakim. I lördags var jag på make-up rådgivning och sen hade Alex och Pauline 18-årsmiddag, sen blev det fest i Mölnlycke (ute i bushen!) och idag har jag vart hemma  själv och pluggat hela dagen. Matte och naturkunskap har det blivit...Nu är det bara matteprovet kvar och sen är det över! Hoppas jag inte snubblar på målsnöret för att klara ettan nu hahahai

Pusspuss