Glader

 :D Underbara helg, underbara människor, underbara livet!

Julen kommer snart=)



SNART är det jul igen =) hade tänkt å slippa julklappsstressen i år, det är faan det värsta med julen!

Min önskelista för 2008 är iaf

Rosa Laptop
nagellacksborttagning
Desperate Housewiveskokbok
Sovmask
Vaniljkroppsspary från Bodyshop
Tidningsprenumeration på SOLO/Hennes/VeckoRevyn
Presentkort på MQ, Åhlens City
Ny dagbok
Fickspegel
Värmeskyddande medel till håret
Ögonbrynsgelé
Hårspray

Kan uppdateras!

Is this the way to find love?

När någon inte vill ha mig...så vill jag bara ha den personen ännu mer och tvärtom, varför ska det behöva vara så?
You don't know what you  got till you missing it a lot



Boktips



Har läst min första bok på 250 år nu: Är det ngn där? av Marian Keyes och den var helt okey, lite småtråkig ibland...men jag måste tipsa om min favvobok, Musselstranden av Marie hermansson. Den är mystisk, logisk , klockren och helt underbar :)

LÄS den!

Börjar 14.00 idag, det behövdes säger jag bara!

Pussss

OH MY



Heeeerre min skapare

hatar!



Jag haaaatar vintern!

Charterfeber



Charterfeber på trean är så jävla bra. Känner igen asmånga ställen från Magaluf och i veckans program var det ngn bartender som jag tror jag sett gngn gång! :) Roligast är bingotanterna som jag nästan tycker synd om, dom verkar inte acceptera hur gamla dom egentligen är! Nej baylis i kaffet och kvällar på Casa blanca ska det vara på chaterrresan (på casa blanca hänger bara ungdomar!) 

TV tre onsdagar klockan 20.00

Imaginary myskväll










Någon som har lyst att joina mig ?

Äckelråtta



Det springer en äckelråtta i gångarna här ovanför! Bara tanken på att den kan vara i mitt rum gör mig så j*vla rädd! Jag hatar råttor!

Vita sockerbitar



När jag hade godisförbud i en månad var det ett konstigt sug jag hade, nämligen efter sådana vita godissockerbitar. Dom är inte ens särkilt goda! Jag käkade i princip aldrig dom innan. kan kanske räkna ut vad mitt graviditetssug blir i framtiden haha..

Nu känner jag mig lika uppblåst som en ballong, har ätit  lite godis varje dag sen i fredags! Inte bra, få på mig!

Minnen



Plugg och längtan



Skolan är inte rolig alltid. DET ÄR ORIMLIGT att ett ämne ska ha prov var tredje vecka (historiarobban sa detta 4 ggr) matte b är 100 p på en termin och jag vill bara spola ner den äckliga boken i toan..efter Np vill jag faan aldrig mer se den, så ärt.. 



ge mig sommaren tillbaks

Någon gång!




vissssst jag har 1,5 år kvar till min student men det är väl aldrig för tidigt för å börja planera vad man ska göra efteråt eller :) Några grejer jag måste ha gjort innan jag börjar plugga är iaf 

- Vara Aupair
-Lärt mig franska
- Vara skidlärare
-Gå bartenderutbildning

Klänning

Biss Dress     

Underbar klänning från Nelly.se :)

Fan vad blogg.se ska daampa sig!







helg!



Hur många grodor ska man egenttligen behöva kyssa innan man hittar sin prins? :)

Nu är det helg gott folk och jag är lycklig! Ska städa lite innan jossan kommer för vi ska ha myskväll! Imorgon är det plugg som gäller innan inflyttningsfesten på kvällen. 

Love

 

Söta paret , Björn och sara



Hetaste svenska paret just nu =) Björn Gustafsson och Sara Varga (ja visste ej att det var slut mellan henne och söta Victor Åkerblom Nilsson) Dom är verkligen gulliga tillsammans fast lite omaka ändå..Björn är bara lite och gullig, sara skriver barnböcker liksom, hon verkar så himla mycket äldre till sättet!

Vem är jag?



Tror ni på ödet? Jag måste helt enkelt stanna upp nu och fundera över vad tusan det är jag håller på med. Vad vill jag egentligen? vad där jag beredd att offra?

The future is behind the door



Jag älskar dom här 3 för att dom står ut med mig! =)
Provpanik nu...jag vill inte ha tillbaka några äckliga prov eftersom resultatet faan aldrig blir lika bra som man trott :/ och den här provpaniken ska INTE komma nu, det har gått ca 2 månader i skolan! Men framtiden fixar sig alltid ändå, det finss massa vägar man kan gå och jag vet ju vad jag vill göra :) Jag vill bli fastighetsmäklare och det vet jag faan att jag kan klara :)

Spend my days



Heaven doesn't seem far away anymore

Livet känns mycket lättare på två sekunder, idag har jag haft en skön dag med skola och träning :) Snaart har jag gått halva gymnasiet och har jag klarat detta så visst kommer resten av tiden bara att gå av stapeln..

Pusspuss