Onsdag - min resa

Det är så himla mycket tankar som snurrar i mitt stackars huvud...2007 var förmodligen det året som förändrade mig mest.

För exakt ett år sen så var jag ute på okänd mark, jag hoppade av gymnasiet på fredagen innan sportlovet för att jag hade aldrig trivts på den skolan jag gick i.  Den enda skolan jag ville byta till var LM för jag ville vara säker på att inte misslyckas igen..men självklart så fanns det inga platser där så jag fick hoppa av helst enkelt..Jag började jobba på ett hunddagis, jag var verkligen inne i min hundperiod<3 då, det första hunddagiset jag började jobba på hette Villa Vidablick, jag kan säga att jag upplevde dom två värsta dagarna i mitt liv då.

Första dagen började med att tanten som ägde dagiset blev jättesur för jag hade fel skor, hallå första dagen var det! Tanten gick alrig ut själv med sina hundar utan levde endast på sin brorson som inte alltid var där och dom stackars praoeleverna.  Jag överlevde endast den dagen pga att det var en annan tjej som praoade där som jag kunde vara med. Man anna så som hon hette tyckte antagligen oxå att det var hemskt för andra dagen så lämnade hon mig i sticket pga av sjukdom. Andra dagen var Gud så hemsk, det var snöigt och äckligt väder jag fick gå ca 7 promenader, dvs en promme med varje hund, obsarvera att jag var själv. Jag ville inte äta inne hos tanten, så jag fick äta ouppvärmd jätteäcklig köttmat ute (asså jag kände mig verkligen som en uteliggare på ett okomiskt sätt)  Tanten och hennes brorson pratade om mig på polska, tror faktiskt att det var lite elakt prat där. Tanten skällde på mig återigen för saker jag inte visste efter bara 1,5 dag.Sen hamnade jag hos tantens mamma ( gick till henne med brorsonen som inte förstod alls mycket svenska) fick   sitta i hennes kök och dricka gammal juicen (hela situationen var så pinsam) Att jag skulle klara en hel termin på det dagiset kändes ganska horrible...

När jag kom hem så störtgrät jag, ville absolut inte gå tillbaka dit och det fatttade min studievägledare oxå efter att jag pratat med henne i telefon. 

Efter ca en vecka så började jag på ett nytt hunddagis, Tazzen. Det var grymt mycket bättre än villa vidablick
kan jag säga men dom sista dagarna fattade jag inte hur jag stod ut. Jag tänker aldrig ens snudda vid att låta mig bli uttnyttjad så som jag blev där. Jag fick pengar ifrån Vingagymnasiet ( jag har aldrig haft något IG, dom hjälpte mig bara) så jag var oavlönad där på dagiset...vuxna kan vara riktiga skitstövlar kan jag upplysa er om så mkt skitsnack som jag fick höra den våren har jag aldrig hört i hela mitt liv.. I slutet var det som sagt lite jobbigt, mkt var tydligen fel det jag gjorde...bla hur och om jag sminkade mig...sista dagen brast allt typ..började grina för ingenting (förmodligen var det väl för att jag var ute på okänd mark..) jag kunde verkligen inte sluta gråta!

Jag hade en hyfsat hemsk vår...asså jag vet att barn svälter i Afrika och att glaciärer smälter på nordpolen men jag måste ändå säga att jag hade det jobbigt. Den fär perioden har präglat mig en del, mest till det positiva. Jag är oerhört vaksam när personer försöker bestämma över mig och jag är grymt mycket mer spontan nu än vad jag var förut.

Men allting är inte lätt i livet...ingen är ju perfekt, det finns alltid problem som ligger dolda.

Pussar /Lisa


Måndag- Bjorrn



Jag är kär i en kille som heter Björn <3 Nej men nu får jag allvarligt ta och skärpa men om jag skulle träffa på han ngn gång, då j*vlar alltså! haha..

Idag har vart en rolig dag annars, tror kanske det beror mkt på träningen eftersom det inte har hänt ngt spec...men det är grymt sköna endorfiner man får av att träna:) Det ska verkligen fortsätta vara en del av mitt liv! Imorgon ska vi curla med skolan, börjar inte förrän klockan 12 så jag kan allt sova länge då :)

Denna veckan:

skriva cv

få klart den där eländiga bilduppgiften!

Fixa med min ipod

pusspusspusselina

Söndag - Dax att sluta vara en slarvis?



Jag kan verkligen inte hålla reda på någonting...om jag inte hade haft jaa VÄLDIGT stökigt i mitt skåp hade jag förmodligen sett att både Ipoden och sminknecessären låg där i fredags innan jag gick hem! Digitalkameran kan jag inte heller använda pga att jag har tappat bort laddaren till batteriet :/ Toppen liksom...skärpning till mig själv!

Igår satt jag och Hilda och drack varsin chailatte på condeco, det är så skönt att mna kan sitta och prata om vad som helst nästan =)

Pusshejses

Tisdag - plugg och sånt

Bildning av glaciäris

yees...riktig pluggdag idag, missade gympan pga att det blev wajs med bussarna (sånt lyckas alltid hända mig!) vi slutade 16.50 (Usch!) och nu ska alla läxor hålla mig sysselsatt hela kvällen :/ Tyskaglosorna vi har denna veckan är lite roliga...

Der Bulle-n = polis
der Zuhälter = hallick
auf den Strich gehen = gå på gatan, vara prostituerad
die Nutte = hora
kotzen = spy
Autoknacken = stjäla bilar

sen den här geografisammanfattningen, j*vla glaciärer!

Pusspuss

Blondinbella is a blond haired bitch.



Jag brukar väl vara en hyfsat positiv människa men en person som gör mig så j*vla arg är Blondinbella. Jag hatar hur hon värvar läsare genom provicering och diskriminering ("så springer den lille pojken i förorten hem till sin pappa och säger: pappa! pappa!, dom sjunger om ditt jobb!" ang låten kebabpizza slivovitza ii melodifestivalen") Hon sitter och säger i nyhetsmorgon att hon har ansvar som förebild. Hm, Bella som förebild? det är ju hemskt hur hon ser på sig själv!. Sen fattar jag inte hur tjejen orkar med kommentarer som " jag vill strypa dig och hänga upp ditt äckliga skinn i en krans på min ytterdörr" Tänk att Bella msåte sitta och godkänna dessa kommentarer, dom hamnar inte bara direkt i allmän åsyn.


Söndag - Björn gustavsson



"om jag kommer in? jag kommer knappt ut"

asså haha den här killen får  mitt tonårshjärta att klappa en aning snabbare..sheet nu känns det änna som jag är 12 år igen..att Björn är grymt rolig också gör ju inte saken sämre haha :)

Pussar! 

Söndag - plastikpanik




Heather Locklear är en grymt vacker donna men let's face it, det är lyckad plastik vi pratar om här. Heather fyller 47 år i år, ingen ser ut så där där man ligger strax under 50-sträcket. 

Torsdag - största fjärtdagen

TUR TUR att jag aldrig har vart hemma på alla (L) dag! jag skulle dött...särkilt detta året kanske för er som vet detaljerna...men här i Idre är det väldigt trivsamt måste jag säga, sol dom två första dagarna och det blåste typ inget :) onsdag och torsdag har det vart lite värre med riktig storm och grejer..

Puss på er <3

Skidor



Imorgon är det Idre fjaall med familjen som gäller :) Åka skidor är en av de roligaste sakerna som finns så visst ska det bli roligt =) Har haft full rulle det här senaste dagarna och har inte fått sova ut ngn gång så jag känner att min ögonlock snart börjar trilla...måste packa ikväll oxå, ska väl dra mig upp vid halv sju imorgon

Lördag.

Jag blir så arg, arg och åter aaaaarg!