Hår?



Frisören snart och jag vill egentligen ha ljusare hår igen...men det är det ju bara jag som tycker att jag ska ha det...är så TRÖTT på mitt bruna hår nu..


Semlans dag



Idag är det FETTISdagen. Inte har jag stoppat mig ngn illamåendeframkallade semla inteför det är alldeles för mycket grädde, alldeles för mycket mandelmassa och alldeles för stor bakelse för att man inte ska må illa.

Ingen skola för mig idag utan istället Lisebergsintervju <3 Kan inte tänka mig något mer psykist påfrestande än detta ( värre än dejt helt klart) men jag gjorde mitt bästa iaf och konkurrensen är HÅRD i år och jag är inte lika kaxig som jag var förut. Men jag villvill och vet att jag skulle klara det bra som  sagt :)

Pusspåer!

mango<3



den här ska bli min <3, fast i svart.

Vinter mitt i våren



Typ God jul på er! seriöst jaghatarsnöjaghatarsnö, en dag på året kan den på finnas och det är på ju på Julafton mina damer och herrar. Nu är det februari och snart mars liksom,, våren kändes närmare för typ en vecka sen! Sommaren känns extremt avlägsen iaf (bilden är från i somras) jag vll ha värme och sol och ingen skola!

pussss

Liseberg



"jag tänkte bli employer där nästa år"

Skrev det på andra bloggen förra året och jag vet nu att vill detta som f*n! Min första intervju är på tisdag och jag kan verkligen klara det bra känner jag..

Puss

Brustet




Hur lagar man ett brustet hjärta? Istället för att inse sanningen gör man saker man ångrar.
Aldrig ett förhållande mer. Jag kommer aldrig mer våga.
Hur kan man älska och hata någon så fruktansvärt mycket på samma gång?

jag ångrar att jag någonsin ens träffade dig. j

ag har gått vidare ,men inte på det sättet jag hoppades

Klänning



Lace Ruffle Sundress


Den här söta lilla klänningen har blivit min :) Kändes som många hundra år sen jag shoppade (okey, jag köpte paris och kateklänningen i tisdags!) och jag älskar det verkligen!  Snart kmr mitt dubbla studiebidrag också hehe! Ögonen ramlar snart ihop här ( inte mkt sömn igår) så jag år ta å dra mig

pusspuss love

Mitt lov

 
Underbart lov! 2 utgångar med <3, Bio med klasskompisar, Fika med Johanna, massage, sthlm medd familjen,
Nu har jag fått intervju på Liseberg också! <33

Love life!

Pussis