Torsdag - Kate moss

Kate på prommeKate moss
kate

Världens mest överskattade modell/kändis och t.o.m kvinna är helt klart Kate Moss. Efter kokainskandalen förra året har hon gått för långt och det syns mycket på hennes utseende. Många försvarar henne med "Ingen bär upp kläder som hon", det kan jag hålla med om, hon klär sig snyggt.  Men herregud Rachel Bilson är en dubbelt så stor stilikon för mig och en mycket bättre förebild för unga tjejer.

Kate kallas än av världens vackraste modeller but nooooo. Tjejen är samma gamla Heroin-kate som när hon var 19. Allså superspinkig och helt askgtå i ansiktet . Hennes svåra liv har satt sina spår, för vem blir lycklig av ngn som den typ skabbigaste jag sett : Pete Doherty?. Kate har sagt i et uttalande att hon aldrig går ut på catwalken
nykter (bara det säger ju någonting), hon har fångats på bild när hon snortar kokain och hon kedjeröker. Supermodellen är dessutom mamma  till lilla Lila grace. Som många kanske vet gick Kate i depression efter uppbrottet med Johnny depp för en herrans massa år sedan. Alla skandaler och att hon ständigt står i rampljuset har ju visat att hon kanske inte kan tål kändisskapet så bra. Hon är kort i rocken (1.69) och betydligt svagare än de modeller som mäter en decimeter högre kan vi konstatera. Storleken har nog betydelse i detta fallet. Kate skulle nog iallafall behöva en lång break ifrån både uglyPete och kamerablixtarna för ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback